2020. május 29. Péntek | Magdolna napja
Lőrincz Ingatlan
Budapest XVII. kerület, .   |   Telefon:  0670-512-5730    |   www.lorinczingatlan.hu
Iroda bemutatkozása
Tisztelt Érdeklődő - Ingatlankereső - Vásárló!

A Lőrincz Ingatlan iroda tíz éve foglalkozik ingatlanközvetítéssel, értékbecsléssel és hitelügyintézéssel. Nagy szakmai tapasztalatunkkal és teljes jogi, irodai hátterünkkel komplett szolgáltatást tudunk nyújtani minden kedves ingatlankereső, vagy vásárló ügyfelünknek. Ügyvédi irodai háttérrel, díjmentes hiteltanácsadással és ügyintézéssel segítjük ügyfeleink biztonságos ingatlan eladását és vásárlását. Elsősorban a X. XVI. XVII. XVIII. XIX. kerületekben és ezek vonzáskörzetében, Pécel, Ecser, Gyömrő, Maglód, Gyál, stb…. településeken foglalkozunk ingatlanok értékesítésével, de egyéni megkeresésre más területen is vállalunk értékesítést, vagy ingatlankeresést.

ELADÓ – BÉRBEADÓ INGATLANOKAT KERESÜNK

Ingatlankereső ügyfeleink részére folyamatosan keresünk eladó – bérbeadó ingatlanokat: építési telkeket, új és használt családi, iker és sorházakat, házrészeket, lakótelepi-lakóparki lakásokat, téglalakásokat megvételre illetve bérbeadásra.

INGATLANÁT SZERETNÉ ELADNI - BÉRBEADNI?

Küldje el eladó-bérbeadó ingatlana adatait a lorincz@lorinczingatlan.hu e-mail címre, vagy keressen minket telefonon, a 06-70-51-25-730 számon és irodavezetőnk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot. Időpont egyeztetés után az ingatlan megtekintésekor, a helyszíni szerződéskötésnél az ingatlant felmérjük, fotókat készítünk, és díjmentes értékbecsléssel segítünk meghatározni az ingatlan valós piaci értékét. Irodánk megbízási szerződése nem kizárólagos! VEVŐKNEK A KÖZVETÍTÉS DÍJMENTES! Az eladóknak – bérbeadóknak az ingatlan felvétel, értékbecslés és a közvetítés is az eladásig DÍJMENTES!
Az ingatlanokat széles körben hirdetjük különböző hirdetési portálokon, és a saját honlapunkon, mely a www.lorinczingatlan.hu címen érhető el.
Irodánkon keresztül történt sikeres értékesítés esetén, eladásnál 3% a közvetítői jutalék, bérbeadásnál egy havi bérleti díj illet minket.

INGATLANT KERES – VÁSÁROLNI SZERETNE?

Ingatlankereséséhez irodánktól hatékony segítséget kaphat. Kérjen ajánlatot és tekintse meg az adatbázisunkban található összes ingatlanhirdetésünket a honlapunkon a www.lorinczingatlan.hu oldalon. Bármelyik ingatlanra érdeklődik, vagy szeretné megtekinteni kérjük, küldjön egy e-mailt, vagy keressen minket telefonon. Ha nem talált megfelelőt az ajánlatok között elküldheti igényét: hol, milyen árban, milyen jellemzőkkel keres ingatlant. Segítünk megkeresni az Ön számára megfelelő ingatlant!

HITEL TANÁCSADÁS - ÜGYINTÉZÉS

HITELRE VAN SZÜKSÉGE? MI TUDJUK A MEGOLDÁST!
Teljes körű hiteltanácsadást és ügyintézést vállalunk nem csak az általunk közvetített ingatlanok esetében. A magyarországi pénzintézetekkel, bankokkal kiépített kiváló kapcsolataink vannak. Mindenképpen ajánljuk, ha hitelből kíván vásárolni, előtte tájékozódjon. Erre lehetőséget kínálunk és segítséget nyújtunk egy ingyenes hiteltanácsadás és előszűrés keretében.
MI MEGKERESSÜK AZ ÖN SZÁMÁRA LEGKEDVEZŐBB HITELT!
Megvizsgáljuk, hogy az adott lehetőségekhez képest, mely bank ajánlata lehet a legkedvezőbb az Ön számára és a hitelfelvétel teljes menetét lebonyolítjuk! Egyedi, személyre szabott ajánlatokat, hiteleket kínálunk, csak nálunk elérhető konstrukciókban akár minimálbérrel is! Hiteleket intézünk magánszemélyeknek, cégeknek, beruházóknak is. Tegyen próbára minket! Hívjon, szívesen segítünk!

ÜGYVÉDI – JOGI KÉPVISELET

Ügyvédi irodánkban Ön biztonságosan köthet adásvételi szerződést, vagy más egyéb nem csak ingatlannal kapcsolatos szerződést, megállapodást. Ügyfeleink szerződéskötés előtt jogi tanácsot kérhetnek az ingatlan vásárlást érintő jogi kérdésekben az ingatlan értékesítése után felmerülő költségek tekintetében, úgy mint, / adó, illeték stb… / A földhivatali esetleg cégbírósági okiratokat a tulajdoni lapot, térkép másolatot a szerződések megkötése előtt kiváltjuk és az abban foglaltakat ellenőrizzük. Vevőinknek az ügyvédi képviseletét a tulajdonjog bejegyzési eljárás legutolsó lépéséig teljes jogi képviselettel látjuk el.

Az Ön szakértő, megbízható, korrekt partnere, ha ingatlanát szeretné eladni, vagy bérbe adni a Lőrincz Ingatlan. Köszönjük, ha megtisztel minket bizalmával, és megbízza irodánkat ingatlana értékesítésével!

Üdvözlettel

Lőrincz Ingatlan
Elérhetőség
 Iroda cím:
   Budapest XVII. kerület, .

 Központi telefonszám:
   0670-512-5730

 Honlap:
   www.lorinczingatlan.hu

Üzenetet küldök az irodának

Az Ön neve:
Telefonszám:
E-mail cím:
Üzenete:
Kérjük, írja be az alább látható kódot:
Telephelyek

 1182 Budapest, Petőfi utca 8/c.
   0670-512-5730