2019. december 06. Péntek | Miklós napja
Ingatlankeresés
Ingatlan típusa:
 
ingatlan keresése
 
ingatlan keresése
ingatlan keresése
Keresés hirdetés azonosítóra:
ingatlan keresése
eladó, kiadó ingatlanok, házak, lakások, ingatlan
Ingatlanjog
2014-01-08  

Megújuló környezet és újabb bérbeadások a budaörsi TerraparkbanSikeres utolsó negyedéven van túl a Terrapark, az elmúlt hónapokban újabb bérlők érkeztek, valamint több cég is meghosszabbította szerződését. Az irodapark kitűnő állapotának megőrzése érdekében közel 5000 m2-en felújították és átrendezték az irodapark környezetét.

A negyedik negyedév új bérlői közül a Buzády és Udvari ügyvédi iroda költözött be elsőként, mintegy 150 négyzetméternyi terület bérbe vételével, a Terrapark „C/A” épületének földszintjére. Az ügyvédek után új bérlőket köszönthettek a „D” tömbben is, a Sixdegrees informatikai fejlesztő vállalkozás 50 m2-en foglal irodát, a Manigley Hungary Kft. pedig a tél első napjaiban érkezett egyszemélyes vállalkozásával egy 16 m2-es irodába a „D2”-es épületbe.

Az év végi szerződéshosszabbítások is szép eredménnyel zárultak, a Flaga 2008 óta több mint 300 m2-en bérli irodáját, idén novemberben pedig újabb három évre írtak alá. A PB gáz forgalmazásával foglalkozó nagyvállalat mellett az SG Magyarország Kft. is meghosszabbította szerződését, a „D2” épület második emeletén összesen 288 m2 területen. A Terrapark egyik legnagyobb bérlője, a GDF Suez Energia Holding Hungary Zrt. is további három évvel újította meg kontraktusát, amivel közel 1700 m2 területet vesznek bérbe a C tömbben. Az energiaipari multi 2002 óta elégedett bérlő a budaörsi irodaparkban, az „A” kategóriás C épületbe 2009-ben költözött be.


A Terrapark Kft. az elmúlt fél évben újjávarázsolta az irodapark környezetét, a projekt egyik legnagyobb eredményeként megnyitották a „C” tömb mélygarázsának -2-es szintjét. A munkafolyamatok során emellett útfelújítást, útépítést, kertészeti munkákat, garázsfal színezést és garázskapu beépítést is elvégeztek. „Közel 5.000 négyzetméternyi területet ölelt fel a fél évig tartó megújulási projektünk. A mélygarázs parkolási lehetőségeinek kibővítése mellett a tereprendezés az irodapark arculatának megújítása, szebbé tétele miatt is nagyon fontos volt. Immár a környezet is méltó az „A” kategóriás irodaház besoroláshoz, és jobban illeszkedik a budaörsi látképhez is.”- mondta el Szilágyi Éva, a Terrapark Kft. értékesítési és marketing vezetője.

 

One on One KommunikációForrás: One on One Kommunikáció

www.sokingatlan.com