2020. május 29. Péntek | Magdolna napja
Ingatlankeresés
Ingatlan típusa:
 
ingatlan keresése
 
ingatlan keresése
ingatlan keresése
Keresés hirdetés azonosítóra:
ingatlan keresése
eladó, kiadó ingatlanok, házak, lakások, ingatlan
Ingatlanjog
Ingatlankeresési igény feladása
Ez a szolgáltatás Magánszemélyek számára elérhető! Szolgáltatásunk díjmentes!
Ha eladó-kiadó ingatlant keres ennek a szolgáltatásnak a segítségével könnyen és gyorsan juthat a legjobb ajánlatokhoz.
Igény adatai

Igény jellege:
Vásárolnék
Bérbevennék
Hol legyen az ingatlan?:
Ingatlan típusa:
Ár:
M Ft-tól
M Ft-ig
Igény pontos megfogalmazása:
Kizáró tényezők:
Földszint kizárva
Legfelső szint kizárva
Felújítandó kizárva
Zajos, forgalmas hely kizárva

Információk:

Ha ingatlant keres a portál adatbázisán túl, igénybe veheti Közvetítő Partnereink segítségét. Az itt feladott ingatlanigényét továbbítjuk partnereinknek, akik elkezdik keresni az Ön igényeinek megfelelő ingatlant. Ha van ajánlatuk, felveszik Önnel a kapcsolatot, ezért kérjük, hogy elérhetőségeit pontosan adja meg.

Hol és milyen típusú ingatlant keres és milyen áron?: Kérjük, pontosan adja meg, hogy hol legyen a keresett ingatlan és milyen típusú ingatlant keres. Az ár mezőben határolja be, hogy milyen árfekvésben keresi az ingatlant.

Igény pontos megfogalmazása: Itt pontosan leírhatja alapvető keresési igényét, feltételeit és a keresett ingatlannal szemben támasztott igényeket. Bővebben megfogalmazhatja elképzelését, mely sokat segíthet abban, hogy olyan ajánlatokkal keressék partnereink, mely valóban az Ön igényeinek megfelel.

Kizáró tényezők: Itt pipálja ki azokat a tényezőket, melyeket alapvetően kizár a keresésben.
Az Ön adatai

Név:
E-mail cím:
Telefonszám:

Az ingatlan igény feladása előtt véglegesítéséhez szükséges, hogy tájékozódjon: GDPR adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató

  • 16. életévemet betöltöttem, vagy a fent megadott adatokkal azonosítható 16. életévét be nem töltött magánszemély törvényes képviselője vagyok

  • a szolgáltatással kapcsolatos fenti feltételeket, valamint a Hirdetési Szabályzatot és az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és elfogadom, a bennük foglaltakat kötelezőnek ismerem el, továbbá kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az IMMOVERZUM Bt. a sokingatlan.com szolgáltatásához kapcsolódóan a fent megadott személyes adatokat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.  • Kérjük, hogy elérhetőségeit itt adja meg, mely alapján a Közvetítő Partnereink felvehetik Önnel a kapcsolatot, vagy elküldhetik ajánlataikat.