2020. április 09. Csütörtök | Erhard napja
Ingatlankeresés
Ingatlan típusa:
 
ingatlan keresése
 
ingatlan keresése
ingatlan keresése
Keresés hirdetés azonosítóra:
ingatlan keresése
eladó, kiadó ingatlanok, házak, lakások, ingatlan
Ingatlanjog
Látogatóknak

Tisztelt Látogató!

Köszöntjük Önt a sokingatlan.com ingatlan hirdető portálon!

Egy rövid bevezető után olyan információkat gyűjtöttünk össze a látogatóknak, mely
megkönnyíti a portál használatát, az ingatlan keresést és a hirdetés feladást.

Ön, a sokingatlan.com oldalán, mint látogató egy kiváló fejlesztésű, könnyen és egyszerűen kezelhető gyors kereső rendszerrel felépített portálon kereshet az ingatlan ajánlatok között, vagy elhelyezheti értékesíteni kívánt ingatlanát. A portál technikai felépítésénél és kialakításánál figyelembe vettük a felhasználók eltérő igényeit és eltérő technika ismereteit.

A portál keresési technikáját a magánfelhasználók szemszögéből egyszerűen és könnyen kezelhetően alakítottuk ki. Számunkra fontos szempont volt, hogy ne csak a rendszeresen internetezők tudják az oldalt könnyen kezelni, hanem aki először keres ingatlant, ilyen kereső portálon az is könnyen eligazodjon a használati funkciók között. Ön, mint látogató ingyenesen látogathatja a portált anélkül, hogy önmagáról bármilyen személyes adatot meg kellene adnia. A weboldal meghatározott részeihez való hozzáférés azonban regisztrációhoz kötött, melyről bővebben olvashat, a Hirdetési szabályzatban a Magánhirdetőknek menüpontban.


Segítség a portál látogatóinak - Hogyan használja a sokingatlan.com portált?

A portál tematikus és megyei, területi rendszerben kezeli az ingatlan típusokat, így egyszerű és könnyű az ingatlanok keresése. Az alábbiakban pontokba szedjük a főbb keresési lehetőségeket és ezek beállításait.

Ingatlankeresés a portálon

Kétféle módon indíthat ingatlan keresést a portálon
  • a fejléc alatt található ingatlan típusok menüpontjaiból
  • a baloldali kereső segítségével

Keresés a fejléc alatt található menüpontból
A portál főoldalán, de minden további tematikus és megyei oldalon is megtalálja a fejléc alatti menüpontokat, melyek segítségével közvetlenül juthat a kiválasztott ingatlan típusnak megfelelő oldalra. Itt a baloldali kereső segítségével tudja pontosítania a keresés adatait és a Kereső gombra kattintva a rendszer kilistázza a beállításoknak megfelelő ingatlanokat.

Keresés a főoldali kereső beállításaival
Ingatlan keresés indítható a főoldalon a baloldali kereső segítségével. Első lépésben válassza ki, hogy milyen típusú ingatlant keres.
  • Eladó (lakás, ház, nyaraló, garázs)
  • Kiadó (lakás, ház, nyaraló, garázs)
  • Új ingatlanok
  • Üzleti - Ipari ingatlanok
  • Külföldi ingatlanok
  • Telkek


Ha eladó lakóingatlant keres, válassza a keresőben az Eladó ingatlanok (lakás, ház, nyaraló, garázs) keresési lehetőséget, ahol az új és használt lakóingatlanokra egyszerre tud keresni. Utána állítsa be a területi elhelyezkedést és kattintson a keresés gombra. A portál kereső rendszere tagolja a főbb területi elhelyezkedést, így Budapestet két önálló oldalra bontja, Buda és Pest oldalra és ugyan így van tagolva Pest megye, Buda környékére és Pest környékére, továbbá a balatoni ingatlanokat önálló oldalon a Balatoni Régió oldalán lehet keresni. A kiválasztott településnek megfelelő oldalon válassza ki a keresett ingatlan típusát és adja meg annak pontos helyét és a keresett ingatlan alapterületét, árát és kattintson a keresés gombra. Ezután a rendszer kilistázza a keresésnek megfelelő ajánlatokat. Ha nem talált megfelelő ajánlatot a listák felett található "Keresés módosítása" vagy az "Új keresés" indítása menüpontok segítségével módosítani tudja a keresést, vagy új keresést tud beállítani.
Figyelem! Ha nem eladó lakóingatlant keres, hanem kiadó, vagy egyéb, üzleti, külföldi, telek, stb... típust, akkor válassza a keresőben az ingatlan típusnak megfelelő oldalakat.


www.sokingatlan.com