2020. május 29. Péntek | Magdolna napja
Hirdetési szabályzat
Magánhirdetőknek


A Felhasználói szabályzat a magánhirdetők által a portálon elhelyezett ingatlan hirdetésekre is vonatkozik. A magánhirdetők a regisztrálást követően helyezhetnek el hirdetést. A regisztráció díjmentes.

A portál és a regisztrált magánhirdető között a regisztrációval egy felhasználói szerződés jön létre. A felhasználói szerződés értelmében a portál által kínált hirdetési lehetőséget és szolgáltatástartalmakat csak és kizárólag az ingatlan hirdetés elhelyezésére és annak megjelenítésére lehet használni, az általánosan is elfogadott internet etikai kódexben foglaltak szerint. A szerződés értelmében a sokingatlan.com oldala lehetőséget kínál minden magánfelhasználónak, hogy ingatlan hirdetését, a mindenkori Hirdetési szabályzatban és Hirdetési ajánlatban szereplő módon és a díjszabásnak megfelelően elhelyezze az oldalon. A sokingatlan.com fenntartja magának a változtatás jogát, hogy a portálon közzétett Hirdetési szabályzatot és Hirdetési ajánlatot a későbbiekben módosítsa. A változásokat a portálon az új Hirdetési szabályzatban és Hirdetési ajánlatban közzé teszi. Továbbá fenntartja magának a jogot, hogy a magánhirdetőknek kínált szolgáltatások tartalmát megváltoztassa és visszavonja a díjmentes hirdetésfeladás lehetőségét. Erről időben figyelmeztet és tájékoztat, minden magánfelhasználót az e-mail címére küldött üzenetben és a portálon is közzéteszi a változásokat.
A portálon feltöltött hirdetések tartalmáért minden felelősség a magánhirdetőt terheli és az ezekből más harmadik félnek okozott károkért az üzemeltető semmilyen felelősséget nem vállal. A sokingatlan.com üzemeltetője az oldalon elhelyezett hirdetéseket és azok tartalmát folyamatosan ellenőrzi. A szabálytalan hirdetéseket töröljük a rendszerből. A Hirdetési szabályzat megszegése, vagy egyéb módon való kijátszása a portál használatától és a hirdetések megjelenítésétől való eltiltással járhat és súlyosabb esetben további jogi következményeket vonhat maga után. A portál Adatvédelmi és Hirdetési szabályzatának sorozatos megszegése letiltással járhat, melyben a magánhirdető több hirdetést a portálon nem helyezhet el.

Az ingatlan hirdetésre, feltöltött képekre és egyéb reklámokra vonatkozó szabályok:


A sokingatlan.com a magánhirdetők számára 1 aktív, díjmentesen elhelyezhető használt ingatlanra vonatkozó hirdetést engedélyez. Az új építésű ingatlan hirdetésfeladása és a kiemelési szolgáltatások külön díj ellenében vehetők igénybe. A hirdetés feladásához regisztrálnia kell minden felhasználónak. A regisztráció díjmentes!
A regisztráláskor meg kell adnia nevét, e-mail címét és telefonszámát. A nem megfelelően kitöltött adatokat a rendszer nem fogadja el és automatikusan törli a felhasználót. A hirdetés feladásakor kiválaszthatja, hogy a neve is megjelenjen a hirdetése mellett, vagy csak a telefonszáma legyen látható az érdeklődők számára. A magánhirdetők az ingyenes hirdetéshez díjmentesen fotókat tölthetnek fel. A feladott hirdetés 30 napig aktív, de korlátlan alkalommal hosszabbítható, módosítható. A hosszabbítás idejéről a rendszer egy automatikus e-mail üzenetben küld tájékoztatást. A hirdetés hosszabbítása a rendszerbe való belépés után lehetséges. A belépést követően megjelenik a feltöltött hirdetés adatlapja és a felette lévő Hirdetés meghosszabbítása menüpont segítségével meghosszabbíthatja hirdetését újabb 30 nappal. Véglegesen törölni szintén itt lehet a Hirdetés törlése menüpont segítségével. Amennyiben ingatlan hirdetés lejártától számítva 8 napon belül nem hosszabbítja meg hirdetését, rendszerünk automatikusan törölni fogja. A regisztrációkat 60 napig őrizzük meg, majd töröljük portálunkról.

A portál használatához és az ingatlanok értékesítéséhez sok sikert és jó munkát kívánunk!

Sokingatlan.com

Szolgáltató ügyfélszolgálatot üzemeltet munkanapokon hétfőtől péntekig: 9:30 - 16:30 óráig.
Személyesen, telefonon és e-mailben segítséget nyújt a szolgáltatással kapcsolatos ügyek megoldásában
és a legjobb tudásának megfelelően, műszaki segítséget nyújt az ingatlan hirdetések elhelyezéséhez.
Személyes informatikai hiányosságok pótlására nem vállalkozik!

A Szolgáltató által, jelen szerződés keretében nyújtott ügyfélszolgálati tevékenység nem terjed ki a Felhasználó hirdetéseinek feltöltésére, valamint azok karbantartására, továbbá a hirdetési portálon elhelyezett hirdetések bárminemű változtatásra sem, kivéve a megtévesztő vagy lejárt hirdetéseket.